Yritys

Reko-Tuote Oy on johtava suomalainen lumiauroja, hiekoittimia ja harjauskalustoja suunnitteleva ja valmista yritys. Reko-Kone -tuotemerkillä valmistamme hiekoituslaitteita, hydraulisia harjoja, harjakoneita ja siipilumikauhoja. SKAALA -tuotemerkillä valmistamme markkinoiden suosituinta skaalautuvaa lumiauraa ja muita kiinteistönhuollon tarpeisiin suunniteltuja laitteita. Lisäksi valmistamme kärkikippaavia turvekauhoja ja muita lisälaitteita räätälöidysti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme ammattikäyttäjiltä saamamme palautteen ja toiveiden innoittamana yli 30 vuoden kokemuksella. Laitteiden kestävyys on tavaramerkkimme ja se näkyy niin yksityiskohdissa kuin laadukkaissa materiaaleissa. Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme käyttävät päivittäin Reko-Kone ja SKAALA -tuotteitamme ihmisten turvallisuuden parantamiseksi koko Euroopan alueella.

Reko Tuote Oy

Keskuskatu 40
92350 REVONLAHTI

040 547 2615
markku.vayrynen@rekokone.fi

Asiakkaamme suosittelee

Marko Eskola, auramies

Siisti jälki kerta-ajolla! Skaala-aurassa on ison auran ominaisuudet ja käytettävyys myös ahtaissakin paikoissa. Suurien sivusiipien ansiosta lumi pysyy aurassa ja sitä on helppo liikutella pitempiäkin matkoja. Todella luotettavia.

Marko Eskola, auramies - Lumiliike Oy
Jani Mustalahti ja Teemu Runtti

Luotamme Skaalaan: SKAALA-aurat ovat todella tehokkaita! Oululainen Herukan Kiinteistöhuolto hoitaa noin 200 kiinteistön lumityöt pääosin Skaala-auroilla. Yrittäjät kiittelevät erityisesti Skaala-aurojen tehokkuutta. Auran leveyttä voidaan säätää hydraulisesti, jolloin myös ahtailla pihoilla voidaan käyttää samaa auraa.

Jani Mustalahti ja Teemu Runtti - Herukan Kiinteistöhuolto