Yritys

Reko-Tuote Oy on johtava suomalainen lumiauroja, hiekoittimia ja harjauskalustoja suunnitteleva ja valmista yritys. Reko-Kone -tuotemerkillä valmistamme hiekoituslaitteita, hydraulisia harjoja, harjakoneita ja siipilumikauhoja ja muita kiinteistönhuollon tarpeisiin suunniteltuja laitteita. Lisäksi valmistamme kärkikippaavia turvekauhoja ja muita lisälaitteita räätälöidysti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme ammattikäyttäjiltä saamamme palautteen ja toiveiden innoittamana yli 30 vuoden kokemuksella. Laitteiden kestävyys on tavaramerkkimme ja se näkyy niin yksityiskohdissa kuin laadukkaissa materiaaleissa. Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme käyttävät päivittäin Reko-Kone -tuotteitamme ihmisten turvallisuuden parantamiseksi koko Euroopan alueella.

Reko Tuote Oy ja JPT Serco Oy ovat tehneet huhtikuun 2023 lopussa liiketoimintakaupan, jossa Reko-Kone -laitteet siirtyvät suomalaisen JPT Serco Oy:n omistukseen ja valmistukseen.  Toteutuneen liiketoimintakaupan myötä Reko-Kone -tuotteet tulevat asteittain siirtymään harmaa-oransseina SERCO -tuotemerkin alle. Kuitenkin kaikki yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan ja Väyrysen Markku jatkaa tuttuun tapaan Pohjois-Suomessa Revonlahden toimipisteellä sekä vanhojen Reko-koneiden myyntiä että nyt myös Serco -koneiden myyntiä.

Reko Tuote Oy

Keskuskatu 40
92350 REVONLAHTI

040 547 2615
markku.vayrynen@rekokone.fi

Jaa: