Meillä tapahtuu

Liiketoimintakauppa Serco ja Reko-Kone yhdistyvät.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Reko-Kone -tuotteita!

Reko Tuote Oy ja JPT Serco Oy ovat tehneet huhtikuun 2023 lopussa liiketoimintakaupan, jossa Reko-Kone -laitteet siirtyvät suomalaisen JPT Serco Oy:n omistukseen ja valmistukseen. JPT Serco Oy on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka valmistaa ja myy infranhoitotyökoneiden lisälaitteita SERCO -tuotemerkillä. SERCOn tunnetuimpia tuotteita ovat Vilho -tuoteperheen lautaskauhahiekoittimet ja Top ja Skaala -tuoteperheiden aurat.

Nyt toteutuneen liiketoimintakaupan myötä Reko-Kone -tuotteet tulevat asteittain siirtymään harmaa-oransseina SERCO -tuotemerkin alle. Kuitenkin kaikki yhteyshenkilöt säilyvät ennallaan. Väyrysen Markku jatkaa tuttuun tapaan Pohjois-Suomessa Revonlahden toimipisteellä sekä vanhojen Reko-koneiden myyntiä että nyt myös Serco -koneiden myyntiä.

Miten tämä liiketoimintakauppa vaikuttaa Teihin?

1. Entistä kattavampi tuotevalikoima saman katon alta

Reko-Kone tuotteet täydentävät merkittävästi Sercon tuotetarjontaa sekä kiinteistönhoitopuolella että nyt myös traktoriurakoitsijoiden puolella. Asiakkaanamme Teidän ei tarvitse kuluttaa aikaa ja rahaa etsiäksenne sopivia ratkaisuja useista eri paikoista, vaan sen sijaan Te saatte entistä monipuolisemman valikoiman ja palvelut yhdestä paikasta, meiltä.

2. Suomalainen laatuvalmistus

JPT Serco Oy on joustava ja ketterä suomalainen perheyritys ja sen toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Valmistus kehittyy jatkuvasti ja kapasiteettia tulee lisää mm. nyt kesällä 2023 investoidun Ganty robottihitsaussolun myötä. Tämä tarjoaa hyvät puitteet laadukkaille SERCO -tuotteille nopeisiin toimituksiin.

3. Vahva Pohjois-Suomen myyntiverkosto

Liiketoimintakaupan myötä Sercon palveluaste paranee entisestään Pohjois-Suomessa. Kaikki vanhat tutut yhteyshenkilöt säilyvät. Markku Väyrynen jatkaa sekä SERCO -tuotemerkin alle siirtyvien Reko-Kone -tuotteiden myyntiä että uutena myös aiempien SERCO -tuotteiden myyntiä vanhassa tutussa Revonlahden ympäristössä.

Markun terveiset; ”Tehty liiketoimintakauppa tukee myyntiäni Pohjois-Suomessa. Enää minun ei tarvitse myydä ”Ei oota”.”

4. Työlaitteet ja elinkaaripalvelut suoraan valmistajalta ilman välikäsiä

JPT Sercolla on kyky ja osaaminen koko työlaitteiden elinkaareen; tuotekehityksestä, valmistukseen, myyntiin sekä varaosa- ja huoltopalveluihin. Serco haluaa olla tukemassa loppukäyttäjien, urakoitsijoiden ja hankintavastaavien elämää tarjoamalla suoraan valmistajalta hankittavia edullisia ja ammattikäyttöön tehtyjä työlaitteita ja niihin varaosia ilman useiden välikäsien katteita.

Varaosa- ja huoltopalvelut saatte jatkossa niin vanhohin Reko-Kone kuin kaikkiin SERCO -tuotteisiin;

  • Jälkimarkkinapäälliköltämme Teemu Arolalta – teemu.arola@serco.fi / 02 4808 7006
  • Varaosapäälliköltämme Keijo Jurvaselta – keijo.jurvanen@serco.fi / 02 4808 7012
  • TAI jatkuvasti kehittyvästä serco.fi/varaosat -verkkokaupasta

JPT Serco Oy:n toimitusjohtajan Juhan terveiset: ”Tehty liiketoimintakauppa on osa Sercon kasvustrategiaa. Tämä vahvistaa merkittävästi Sercon myyntiä ja läsnäoloa Pohjois-Suomessa. Kiitos Markun, nyt meillä on oma ”Sercomies” myös Pohjois-Suomessa.”

 

Lisätietoja antavat:

Markku Väyrynen
Reko Kone Oy CEO
markku.vayrynen@rekokone.fi
040 547 2615

Juha Kumlander
JPT Serco Oy CEO
juha.kumlander@serco.fi
02 4808 7002

Tutustu SERCO -tuotteisiin: www.serco.fi

(Reko-Kone tuotteet tulevat siirtymään asteittain serco.fi -osoitteeseen.)

Jaa: